Hvilke materialer kan min printer bruge?

Dette er blot en overordnet liste over hvilke 3D Printer mærker som bruger hvilke filamenter, men tag en snak med os hvis du har nogen spørgsmål til en printer du kigger på eller ejer.

• XYZ: Kan printe i ABS og PLA plast, alt efter hvilken model du har. Plasten leveres i en lukket boks (en kassette), og er let at installere. Filament til da Vinci Jr. 1.0 leveres som en rulle, med en medfølgende chip, som skal indsættes i printeren.
  • Ultimaker: Kan printe i mange forskellige materialer, som købes på ruller. Se vores filament guide for mere information.
  • 3D Systems’ Cube3, CubePro og Projet 1200: Kan printe i PLA og ABS plast, plasten leveres i en lukket boks (en kassette), og er let at installere. Projet 1200 giver muligheden for at 3D-printe små genstande i flydende resin. Materialet hærder under printprocessen og giver blandt andet mulighed for at lave nøjagtige afstøbninger af det printede emne.
  • Blueprinter: Bruger SHS(Selective Heat Sintering) teknologien, som gør det muligt at printe i plastikpulver ved hærdning.
  • Makerbot: Makerbot Replicator Mini bruger filament typen Makerbot Small Spool på 200 gr. som er af diameteren 1,75 mm og er Makerbot’s eget PLA filament. Makerbot Replicator Desktop bruger ligeledes Makerbot’s egen PLA filament type; Makerbot Large Spool på 900 gr. som også har diameteren 1,75mm.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer